Таблетите през 2014 и с какво ще ни изненадат

Замисляли ли сте се по темата с какво биха могли да ни изненадат таблетите през настоящата 2014-та година?  Може би този въпрос е преминавал през съзнанието ви и в случай, че сте на мнение, че този тип технологии няма какво повече да ни предложат, то тогава със сигурност грешите.
Дори и да ви звучи невероятно, таблетите от tablet-aksesoari.com се развиват непрестанно и стават все по-необходими. Това наистина е така и се доказва, че устройствата, които ни представиха гигантите в тази сфера през настоящата година.
Нека да започнем с размера на екрана, тъй като няма как да се отрече, че това е и едно от най-важните неща, които трябва да знаем за желания от нас таблет. Изключително приятно е да знаем, че екраните стават по-големи, а резолюцията им още по-добра. А това означава, че ще можем да извършваме всякакви дейности на нашия таблет. Тук е мястото да споменем, че доста хора са на мнение, че именно таблетите са на път да изместят компютрите, но все още е рано да правим каквито и да било прогнози.
Разбира се, трябва да споменем и процесорите на новите таблети, тъй като от тях зависи бързината на работата на устройствата. Процесорите наистина стават все по-мощни, което може единствено и само да ни радва.
Що се касае до паметта на всеки един таблет, то тук можем да избираме от най-различни варианти, като трябва да се съобразим с дейността, която ще извършваме с таблета и колко голяма памет ще ни трябва. Съветваме ви да не правите компромиси с паметта, тъй като често се оказва, че 16 GB просто не са достатъчни.
Като заключение трябва да кажем, че таблетие през 2014-та година ще продължат да ни изненадват и да ни предлагат нови и нови функционалности.