Полезни Фън Шуй идеи за кабинета

Какво знаете за фън шуй?  Предполагаме, че наименованието звучи странно на някои от вас, но също така сме сигурни, че повечето от нашите читатели са чували за учението, което ни помага да подредим всеки един предмет в обкръжаващата ни среда по начин, който ще ни донесе повече късмет, любов, здраве.
нес ви предлагаме да поговорим за идеи, които ще ви помогнат да подредите кабинета според фън шуй правилата. В този случай е добре да заложите на привличането на щастлива енергия, тъй като тя е основополагаща за спорната и най-вече ползотворна работа. Фън шуй практиките могат наистина да повлияят благоприятно на развитието на кариерата и бизнеса ви.
Кабинетът трябва да бъде избран според личните ни сектори. Бихте могли да откриете как бихте могли да определените кои са тези сектори според датата на раждане. На ваше разположение е уеб сайт, в който можете да откриете таблици, които ще ви помогнат да изчислите личното ви число.
фън шуй от fengshuibg.com
Мястото на бюрото в кабинета също е от основно значение, за да бъдете във фън шуй унисон. Съветът ни е да изберете местоположението на бюрото според следните показатели. Гърбът на стола трябва да бъде обърнат към стена, вратата на стаята трябва да бъде видима от стола, в никакъв случай остри ъгли не бива да сочат към бюрото, както и то не бива да бъде разположение между енергийния поток врата-прозорец. Ако бюрото ви е разположено с гръб към прозорец, то тогава се смята за неблагоприятно разположение според фън шуй учението. Не бива да позиционирате бюрото с гръб към вратата, тъй като това е една от най-неправилните позиции.
Всички тези фън шуй съвети на първо място трябва да бъдат спазени от ръководителя в офиса, тъй като на първо място от него зависи какъв ще бъде успехът в работата.