Има ли значение какви гривни от естествени камъни носим?

Навлизайки в сферата на необяснимото, няма как да пропуснем да споменем и изработените гривни от естествени камъни. За разлика от повечето статии, които сте чели за връзката между човека и космоса и посредниците в тези заплетени отношения – в настоящата публикация ще обърнем внимание на нещо по-земно, а именно – как всички гривни от естествени камъни в alenmak.org влияят различно на човешкия организъм. Едва след това всеки сам за себе си може да си отговори кои от тези накити са му необходими.

Не е тайна, че тези природни богатства имат някакви сили, които по един или по друг начин оказват влияние и на земните процеси и на състоянията, случващи се в човешкия организъм. Като пример можем да посочим мистичното спокойствие, което ви връхлита при посещението на дадена местност. На alenmak.org ще откриете любопитни факти са въпросните кристали и минерали и гривните направени от тях, но тук ще разнищим по-подробно какви са групите, на които се делят въпросните земни богатства, според влиянието, което оказват.
Има ли значение какви гривни от естествени камъни носим?
Например, да започнем с нещо често срещано днес – хроничната умора. Или пък се чувствате без енергия, отпаднали, без явна причина, поне няколко дни в седмица,а месеца и т.н. В такъв случай се препоръчват минерали, които са с цвят тъмновиолетов или черен, като черен корал, опушен кварц, морион, турмалин, хеметит, оникс и други. Тези минерали влияят на усещанията на човешкия организъм и значително подобряват състоянието му.
При случаите, в които се чувствате с намалени творчески сили, нямате желание за нищо, сексуалните усещания ви биват притъпени и т.н се препоръчвта минерали с червен цвят, а именно: червен кехлибар, огнен опал, рубин, карнеол, родохозид, червен яспис. Те спомагат за стимулирането на интелектуалната енергия, стабилизират кръвообращението и активизират жлезите с вътрешна секреция.
Вероятно, ако четете това и не сте проявявали любопитство до сега – в момента търсите изход от някаква ситуация. За случаите на депресия, чувство за несигурност и т.н се препоръчват камъни с тъмносин, индигов цвят като аметист, ин и виолетов флуорит, содалит, сапфир и др.

И това са само част от ситуациите и състоянията, в които можете да използвате целебната сила на природните богатства – кристали и минерали, от които са изработени красивите гривни от естествени камъни. По-подробна информация можете да получите на посочения уеб адрес, още сега.