Защо предлаганите накити в един по-специален онлайн магазин за бижута са наречени вълшебни?

Приказките и филмите са изпъстрени с вълшебни камъни, които пречат или помагат на героите. Преди 30-тина години ювелирната фирма „Кутран“ пуска на пазара пръстен, който мени цвета си според настроението на притежателя си. Зелено при уплах и вълнение, сино – при спокойствие и червено при притеснение или друга силна емоция. Тайната на вълшебните пръстени се криела в това, че са изработени от безцветен или светлорозов кварц, в чиято вътрешност се намирал тънък слой от кристално вещество, което е чувствително към колебанията в телесната температура. Тази иновация е инспирирана от възможностите на ествените камъни дори в природна среда.

Известно е, че Александритът на дневна светлина е зелен, а на изкуствена – червен. Йолитът пък бил използван от мореплавателите-викинги като компас, защото променя цвета си според различния ъгъл, под който се гледа и така номадите много лесно са се ориентирали в коя точка на небето се намира слънцето. Също се смята, че йолитът наред с доста други естествени камъни подобрява зрението. Ако и вие изпитвате интерес към тях, можете да се възползвате от предлаганите накити от естествени камъни в онлайн магазин за бижута bijutagerdan.com.

Енергийният заряд на естествените камъни е открит още в най-дълбока древност и затова са направени редица таблици и разпределения за това кой камък на коя зодия съответства(примерна таблица):

Овен-яспис
Телец- сапфир
Близнаци-ахат
Рак- хризопаз
Лъв-опал
Дева-карнеол
Защо предлаганите накити в един по-специален онлайн магазин за бижута са наречени вълшебни?
Везни-хризолит
Скорпион-аквамарин
Стрелец-топаз
Козирог-рубин
Водолей-хиацинт
Риби-аметист

За наближаващите празници би било чудесен подарък за вашата любима жена или близка приятелка да подарите бижу от естествен камък, като можете да го закупите от онлайн магазин за бижута, без да губите време. Дори да не е съобразено със зодията, естествените камъни пак привличат положителна енергия и подобряват настроението. За доброто настроение на дамите със сигурност можете да заложите и класически накит от сребро или покритие от благороден метал. Добрите онлайн магазини като bijutagerdan.com са снабдени с голямо разнообразие от аксесоари, които биха зарадвали всяка жена независимо от вкуса й. Не пропускайте да се запознаете с предложенията в него, още сега.