Кофражни елементи и трегери

Цената на кофража силно се влияе от качеството и цената на кофражните елементи.Кофражният трегер като главен елемент в кофража за плочи и стени е от решаващо значение за рентабилността му. Важни фактори при това не са първоначалните инвестиционни разходи, а продължителността на живот и разходите за експлоатация.

Поради по-високата носимоспособност и коравина на качествените кофражни трегери от Балкантрейд необходимостта от увеличаване броя на телескопичните подпори, стоманените регели и трегери при вече употребявани кофражи.

Кофражни елементи и трегери

Предимствата на трегерите са дълга продължителност на живот чрез здравия дървен пояс,стабилна форма по време на експлоатационния период и опростено свързване с принадлежностите чрез решетъчната конструкция.
Техническата спецификация на трегерите PERI е следната:
Височина: 200 мм
Дължина: 2,50 (2,45) м; 2,65 м; 2,90 м; 3,30 м; 3,60 м; 3,90 м; 4,50 м; 4,90 м; 5,90 (6,00) м
Тегло: 5,0 кг/л.м.
Якост на огъване: М = 5,0 kN/м
Сила на срязване Q = 11,0 kN

Дървени трегери с “2Т-образно” сечение с размери 20/8 см – нови, внос от Австрия, Италия и Германия. Стандартни дължини по спецификация на производителя 2,45; 2,60; 2,90; 3,30; 3,60; 3,90; 4,50; 4,90 и 5,90 м. с водоустойчиво покритие, осигуряващо също така защита от плесени и гъбички. Краищата на трегерите са обработени с цел предпазване от механични увреждания при декофриране. Средната носеща част е трислойна дървесина с перпендикулярно разположени слоеве.

Балкантрейд предлага и цялата гама кофражни елементи и всички видове обикновен и строителен шперплат. Фирмата извършва ремонтни дейности по кофражни системи, изкупува и отдава под наем готови кофражни системи като се съобразява с нуждите и спецификата на проектите на всеки клиент. При запитване получавате специално изготвена оферта на повече от конкурентни за пазара цени.