Най-нестандартните татуировки в света, и в София

Татуировката е символ на принадлежност към определена група или субкултура, но най-вече е израз на собственото себеусещане и индивидуалност.

Затова може би добрата стара поговорка за приятелите се среща и във варианта“Покажи ми татуировките си, за да ти кажа какъв си.“. Всяка татуировката за linktattoo е толкова важна за студиото в София, колкото и за човека, чието тяло краси. Това си личи и от маниакалната отдаденост на татуистите им, когато става въпрос за татуси. Студиото в София разполага и с онлайн форма за запитвания, където да изпратите снимка или рисунка, на това, което искате да си татуирате и с помощта на професионалисти, то да се превърне в истински уникална и оригинална татуировка точно за вас.

Най-нестандартните татуировки в света

Определено звучи доста лесно човек да си избере татус, който да олицетворява нещо важно за него, но само на думи. Когато се изправим пред избора, нещата не изглеждат толкова лесни, колкото в началото. Не трябва да забравяме, че татусът ни остава за цял живот. И все пак няма голяма трагедия, ако си направите определен татус и после поискате нещо друго, защото можете да имате повече от един , да промените вече съществуващ или дори да го премахнете.

В света има много хора, татуирали си всевъзможни неща, които не са определено най-стандартните варианти за татуировки, или са направили толкова модификации по тялото си, че няма как да останат незабелязани. Между най-странните татуировки има такива на любими отбори, на стадиони, анимационни герои, известни актьори,цитати от книги и какво ли още не. Ако все още се колебаете какъв татус да си направите, можете да почерпите вдъхновение от миналото или да се спрете на последните тенденции като geek tatoos. Последните са широко разпространени сред новото поколение геймъри и хай-тех маниаци. Ако обичате работата си, която е свързана с новите технологии или те са станали неизменна част от живота ви – тези татуси са точно за вас.

За истински нестандартна татуировка в София обаче може да използвате комбинация от няколко елемента и да се консултирате с добър татуист, така че резултатът да е повече от впечатляващ. Е, след това вече ще можете да се покажете навсякъде в София 🙂