Как работи активният мълниеприемник?

Всеки компонент в проектирането и изпълнението на модерната мълниезащита не е случаен или необоснован. На първо място се има предвид какво представлява мълнията и как може най-добре да й се противостои. Мълнията представлява електрически искров разряд, който се образува между отрицателно заредените в долната си част облаци и положително заредената земна повърхност или други обекти върху нея, а по време на буря въздухът, който в нормални условия е добър диелектрик (изолатор) се превръща в проводник.Няма начин да избегнем мълния като разчитаме на късмет или хубаво време. Необходимо е да предпазим себе си и имуществото си чрез надеждна мълниезащита.

Едно от най-предпочитаните устройства за защита от мълнии е активения мълниепримник от Диком и това не е случайно.
Как работи активният мълниеприемник?
Как работи активният мълниеприемник?
На първо място е безкомпромисното качество на мълниеприемника и факта, че е най-модерното и надеждно решение за мълниезащита в момента. Основните параметри, по активния мълниеприемник се предпочита са няколко:
– ниска цена, осигурена от Диком като директен вносител и официален представител на френски и испански производители
– по-ниския разход на материали при проектиране и монтаж на активен мълниеприемик
– по- надеждната защита, която предоставят този клас устройства и по-големия периметър на действие т.е. активният приемник защитава съответния обект и пространството около него
– по-кратките срокове на изпълнение за разлика от тези при конвенционалната мълниезащита
– красив и естетически изгържан модерен дизайн, който позволява и по-лесното почистване на покрива през зимата за разлика от конвенционалните устройства за защита.
Това са само част от преимуществата, ако изберете активен мълниеприемник, а като допълнителен бонус е ниската цена и възможността за закупуване на подаръчни ваучери от сайта на Диком
Погрижете се за вашата сигурност и тази на вашите близки с помощта на най-иновативната и надеждна мълниезащита в света.