За предпочитане ли са порцелановите фасети?

Колкото и да е неприятно да се признае – тъй като сме живи същества, ние също се „разваляме“. Най-добре това може да си проличи по зъбите ни.

С изминаването на годините някои от тях потъмняват, други се изтъркват, но има и една добра новина – всичко е поправимо, достатъчно е само да попаднете на добър зъболекар. В следващите няколко изречения от тази публикация ще ви помогнем да откриете начин именно за това – как да се свържете с д-р Вълев, един от най-добрите стоматолози в София. Освен за намирането на адекватна зъболекарска помощ ще прочетете и подробности относно поставянето на порцеланови фасети с aleksandarvalev, още ще научите за това доколко са надеждни и какви са предимствата им.

Преди да преминем към темите от днешната ни публикация – нека да ви запознаем по-подробно с изработката на порцеланови фасети.
Фасетите по начало представляват подобия на люспи, с дебелина едва 0,7 мм., които се прикрепят към вашите зъби, без да ги увреждат. За тази цел може да се наложи леко изпиляване на зъбите, но невинаги това е наложително. С фасети се покриват всякакви пукнатини, потъмнявания и несъвършенства, които се забелязват и прикриват красивата ви усмивка.

За предпочитане ли са порцелановите фасети?

Щом стане дума за изработката на фасети – то най-добре е да се доверите на порцелановите такива, поради ред причини. На първо място поставяме факта, че порцеланът е инертен, той няма досег със слюнката и не се изменя с времето, а също бива и много издръжлив на следите на времето. По този начин той запазва блясъка си за по-дълго, а съответно спомага и за красотата на предните ви зъби, в продължение на години.

По отношение качествената изработка на порцеланови фасети, вече ви препоръчахме да се свържете с д-р Вълев на aleksandarvalev.com. На този уеб адрес ви очаква интересна информация и за клиниката, в която работи стоматологът – денталното заведение Александър Вълев. Прекрачвайки прага му там ви очакват индивидуално отношение, професионализъм и изгодни цени.
Не пропускайте да се информирате и за това как стоят нещата с изработката на порцеланови фасети от aleksandarvalev.com, за да заблестите отново с красива усмивка.