Какви разпределителни ел табла са подходящи за апартамент?

Каква е ролята на електрическите табла в жилищата и какви са подходящите видове за поставяне във вашия апартамент предстои да ви разкажем в следващите няколко изречения.

Освен това днешната ни публикация е ориентирана и към намирането на изгодни и качествени ел табла, които със сигурност ще ви влязат в употреба.

Преди всичко ел таблата са начин, по който едно жилище може да получи защита от късо съединение. Всяко разпределително ел табло приема и разпределя електроенергията в дома ви, консумирана от различните консуматори, като контакти, осветление, електроуреди и пр. Понякога обаче се случва така мрежата да се претовари. Именно тук идва и ролята на ел таблата в stoka.bg. Тяхната задача е да се прекъсне подаването на ток на съответния токов кръг навреме. А както е известно – токовите кръгове са свързани с по един предпазител, от който излиза кабел към съответните консуматори. Когато кръгът се пренатовари – ел таблото изключва токовото подаване към него.

Какви разпределителни ел табла са подходящи за апартамент?

За кръговете за осветлението обикновено се използват превключватели за максимална сила на тока 10 А, за кабелите за контактите – 16 А, а при силовите кабели – 25 А. Наред с това, при разглеждането на разпределителните ел табла, поместени в stoka.bg, е от значение предварително да сте наясно за колко консуматора на ток ще става дума в апартамента ви. Ако имате старо електрическо разпределително табло – то вече имате бегла представа и това би могло да ви улесни в избора. Без съмнение в този виртуален магазин ще откриете перфектното съотношение между качество и цена на предлаганите ел табла. Обикновено за апартамент са подходящи разпределителни табла, които могат да разполагат с много опции за закачане консуматори към тях. Поради тази причина от виртуалния магазин предлагат такива с от 1 до 32 токови кръга, затова не пропускайте да ги разгледате. Те ви очакват.