При покупка на спирала за очи обърнете внимание на съставките

Може би почти няма жена, която да не използва спирала за очи. В днешно време, гримът е неизменна част от ежедневието на дамите и е техен любим помощник в мисията да изглеждат перфектно.

Но за да изглеждаме добре, трябва и да се чувстваме добре, а това става когато живеем здравословно и се грижим за правилното функциониране на организма ни.

Същото важи и при грима. Когато купуваме например спирала за очи е много важно да се информираме какъв е състава на текстурата вътре, дали продуктът е безвреден и дерматологично тестван. На пазара има доста марки, които предлагат спирала за очи базирана на натурални съставки.

спирала за очи

Със сигурност е добър вариант да се доверим на такъв тип спирала, поради простата причина, че ще повлияе по-добре на нашите мигли.

Например, немският бранд ArtDeco произвежда дори спирала за обем без допълнителни аромати. Натуралните съставки, които са в състава на продуктите, подхранват миглите Ви. АrtDeco се грижи както за перфектната визия на своите клиенти, така и за тяхното здраве. Всички продукти на немската козметика са подходящи за хора с чувствителни очи и за носещите контактни лещи. Продуктите са клинично тествани. Дерматологично доказана съвместимост с кожата.

Обратната връзка от страна на дамите е положителна и дори професионални гримьори избират спирала за очи ArtDeco.

ArtDeco е доказанa марка козметични продукти с над 30 години история. Тайната на успеха на декоративната козметика на компанията е комбинация от постоянно внимание към индивидуалните желания и потребности на клиента, безкомпромисното качество, създаването на тенденции и иновации. Разбира се всичко това на разумна и достъпна цена.

Ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66, по имейл на shop@nardis.bg, както и разбира се в уебсайта Nardis.bg. Доверете им се и ще усетите разликата!