Голямо разнообразие от всякакви дрегери на Аlcoholtester.bg

В електронния магазин на фирма ЕЛКОМЕД ЕООД може да намерите дрегери за алкохол на повечето световноизвестни марки, с голямо разнообразие по предназначение и параметри на техниката.

Тук ще ви изброим накратко в какво се изразява това многообразие на AlcoholTester.bg.

Персоналните дрегери, които са предназначени за лична употреба са на по-ниска цена, защото тяхното предназначение е да бъдат ползвани от един човек, семейство или кръг приятели. Те са перфектно средство за проверка на вашето състояние преди да се качите зад волана или да отидете на работа след „тежка“ нощ с присъствие на алкохол в менюто. Компактният размер и евгономичният дизайн допълват достъпната цена при този сегмент алкохолтестери.

Голямо разнообразие от всякакви дрегери на Аlcoholtester.bg

Професионалните дрегери са разчетени за по-високо ниво на натоварванес, каквото е проверката на служители за употреба на алкохол преди и по време на работа с цел недопускане на ПТП и трудови злополуки във фирмата. Най-високото ниво от този сегмент ползват от КАТ, където се изисква резултатите да имат доказателствена стойност в съда.

Еднократните тестери са много подходящи за първичен контрол, където резултатите имат само индикативен характер. Такива също може да намерите в каталога на магазина.

Специалните дрегери за алкохол са висок клас техника със специализирано предназначение и употреба. Има такива, които реализират входящия контрол за достъп до сградите на фирми и производства, като се вграждат в системата за контрол на достъп и така всеки посетител преминава през входящ контрол за алкохол в дъха преди да бъде допуснат до сградата. Други специализирани дрегери са тези, които работят с монети, най-често за локализирация в заведения, където се предлагат спиртни напитки – барове, ресторанти, дискотеки. Това са вендинг-автомати, които осигуряват доход на своя собственик, като същевременно са полезни на посетителите на заведението, преди да седнат зад волана.

Разгледайте предложенията на сайта и ще се удивите колко са ниски всички цени. Ако не сте сигурни в избора си, позвънете на номер 0888-513916 за консултация от специалист. Доставка е безплатна за всички клиенти без значение от стойността на поръчания алкохолен дрегер и от населеното място!